Startup event hos Triathlon Group 24/3

Torsdagen den 24 mars välkomnar Triathlon Group dig till ett Startup event på deras kontor på Klippan 3B.


Går du i årskurs 3–5 och är intresserad av att veta mer om hur man bygger framgångsrika Startups? 

Skicka gärna din anmälan till recruitment@triathlon.se tillsammans med en kort motivering senast söndagen den 20:e mars, märk ditt mejl med ”Startup event” och låt oss veta om du vill delta på lunchen eller middagen. Antalet platser är begränsade.

Triathlon Group är ett managementkonsultbolag som kombinerar innovation med specifik expertis för att hjälpa både innovativa startups och större etablerade bolag att lösa komplexa strategiska frågeställningar. På Triathlon överbryggar vi gränsen mellan teknik & affär och är verksamma inom områden såsom elektrifiering, medicinteknik, fordon och digitalisering. Läs gärna mer på triathlon.se för att lära dig mer om oss. 

Vi ser fram emot din anmälan!

Vänliga hälsningar, 
Triathlon Group