FÖR FÖRETAG

FARM är en kommitté som skapar bryggor mellan företag och studenter. Vi representerar ca 1000 studenter på programmen Teknisk fysik och Teknisk matematik på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Genom våra evenemang knyts kontakter mellan studenter och arbetsgivare. Att synas i vår universitetsmiljö är ett utmärkt sätt att marknadsföra ert företag mot våra studenter. Vi har utarbetat en handfull olika samarbetskoncept, men vi förverkligar och välkomnar även helt nya idéer. 


Lunchföreläsning

Ett av våra mest populära arrangemang bland företag vi arbetat med. Över lunch får ni möjligheten att presentera era själva och berätta om er verksamhet för studenterna på Fysikteknolosektionen. Välj bland olika maträtter att erbjuda studenterna under föreläsningen. Vi fixar PR:en och bjuder in studenterna till evenemanget, bokar lokal och delar ut maten. Evenemanget är väldigt uppskattat bland studenter.


Casekväll/Workshop

För att nå studenterna med störst intresse för just ert företag och låta dem uppleva hur det är att arbeta med er finns alternativet casekväll. Det enklaste alternativet är att vi reserverar en lokal där företag och studenter kan mötas och lösa problem tillsammans. Ett populärt alternativ är att inkludera någon form av mat. Givetvis kan det anpassas efter önskemål.

Arbetsmarknadsmässa

Varje år anordnar vi FARM-mässan där ett flertal företag får möjlighet att ställa ut i egen monter. En mässa låter deltagande företag visas för många och skapar personliga möten. Det ger även möjlighet till presentationer i form av föredrag eller demonstrationer av produkter. Medverkande företag får även chans att synas mässans egna katalog. Mässan hålls under hösten. Tveka inte på att höra av dig om ditt företag vill vara med!


Platsannonser och marknadsföring

Lägg upp en platsannons, ett förslag på examensarbete eller annonsera internship och traineetjänster. Vi erbjuder många alternativ, bland annat:

  • Här på vår webbsida.
  • Genom mailutskick till studenter, till utvalda grupper eller alla studenter.
  • TV-skärmar i välbesökta studentlokaler.
  • Affischer i välbesökta studentlokaler och på strategiskt placerade platser.
  • Annonsering via vår Facebook-sida med nästan 1000 gillamarkeringar.
  • Annonsering via sektionens Facebook grupp med över 1000 medlemmar.
  • Vår sektionstidning FinForm
  • Fysikteknologsektionens webbsida: www.ftek.se.