Aspning

Att aspa är ett bra och roligt sätt att få veta mer om hur det är att vara med i FARM. Du får tydlig information om vad vi gör, och får sätta dig in i hur det är att agera under olika scenarion som kan uppstå. Oavsett om man funderar på att söka en post i FARM eller inte så kan aspningen vara en bra upplevelse. Och om du funderar på att söka en post i FARM får du en bra insikt i vilka roller som finns. Dessutom bjuds det på gofika. FARM:s aspning äger rum på höstterminen och invalet sker under sektionsmötet i LP2.

Aspningen 2017 inleds med Asplunch i PJ torsdag den 9/11 kl. 12:00. Mat kommer bjudas till de 50 första deltagarna.

Aspningen fortsätter sedan med en Casekväll som äger rum den 16/11 kl. 17:15 i FL61. Här kommer du ställas inför utmaningar och få lösa problem. Det är ett utmärkt tillfälle att få veta mer om hur vi jobbar.

Därefter välkomnas ni att medverka vid vårt lunchmöte tisdagen den 21/11 kl. 12-13 i Styretrummet. Lunchmöten håller vi varje vecka för att synka med varandra och berätta vad som hänt inom olika arbetsområden, samt planera och spåna idéer för framtiden.

Den 22/11 är det dags för vårt Post- och vinmys där vi diskuterar vilka poster som finns inom FARM och bjuder in pateter för att ni ska få veta mer vilka möjligheter som finns inom FARM.

Slutligen är det dags för intervju med valberedningen. För att intervjuas, maila valberedningen (valberedningen@ftek.se) och inkludera namn och vilken post du söker. Intervjuerna med valberedningen är preliminärt planerade att hållas den 27/11, men det kan komma att ändras.

Är du intresserad av FARMs arbete men har svårt att medverka under våra arr. Meddela oss på farm@ftek.se så försöker vi hitta en reservtid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *