Digitalt seminarium om vätgas och bränsleceller med Triathlon Group

Onsdagen den 13:e oktober kl. 12.00-13.00 välkomnar Triathlon Group dig till ett digitalt seminarium om vätgas och bränslecellers roll i energiomställningen.

Är du nyfiken på vätgas och bränsleceller och vilka utmaningar samhället och industrin står inför inom detta område? Gå till länken https://forms.gle/yfSsVm1B51kHmv3A8 och anmäl dig till seminariet senast måndagen den 11:e oktober.

Triathlon Group är ett managementkonsultföretag som kombinerar innovation med specifik expertis för att hjälpa kunder att lösa komplexa strategiska frågeställningar. På Triathlon överbryggar vi gränsen mellan teknik & affär och är verksamma inom områden såsom elektrifiering, medicinteknik, fordon och digitalisering. Läs gärna mer på triathlon.se för att lära dig mer om oss.

Vi ser fram emot din anmälan!