Utbytesstudier i fysik i Mexiko!

Ett alldeles purfärskt samarbete med ett universitet i Mexiko ger nu möjligheten till utbytesstudier för fysiker. Studierna är på mastersnivå och tillgodoräknas till Chalmersexamen, och det finns stipendier för halvår- och helårsutbyte. Man läser kurser samt är med och driver ett forskningsnära projekt.

Ett översiktsblad om upplägget finns här, och utbyteshemsidan är www.mxselinnaeus.wordpress.com. Information om projekten finns här om du vill bli inspirerad. En fantastisk erfarenhet i soliga Mexiko väntar, kolla in och ansök!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s