Våra tjänster

Att synas i vår universitetsmiljö är ett utmärkt sätt att marknadsföra ert företag mot våra studenter. Vi har utarbetat en handfull olika samarbetskoncept, men vi förverkligar och välkomnar även helt nya idéer.

Lunchföreläsning

Ett av de mest populära sättet att nå ut till många studenter. Välj mellan flera olika maträtter. Vi bjuder sedan in studenter, bokar en passande lokal och ser till att maten delas ut. Brukar vara väldigt uppskattat av våra studenter.

Casekväll/Workshop

För att nå studenterna med störst intresse för just ert företag och låta dem uppleva hur det är att arbeta med er finns alternativet casekväll. Det enklaste alternativet är att vi reserverar en lokal där företag och studenter kan mötas och lösa problem tillsammans. Ett populärt alternativ är att inkludera någon form av mat. Givetvis kan det anpassas efter önskemål.

Besök på företag

Att känna av atmosfären och se vad som faktiskt händer inne på ett företag gör ett starkt intryck. Vi hjälper till att hitta en tid som inte krockar med lektioner, bjuder in studenterna och planerar transport för ett effektivt och givande besök.

Arbetsmarknadsmässa

Varje år anordnar vi FARM-mässan där ett flertal företag får möjlighet att ställa ut i egen monter. En mässa låter deltagande företag visas för många och skapar personliga möten. Det ger även möjlighet till presentationer i form av föredrag eller demonstrationer av produkter. Medverkande företag får även chans att synas mässans egna katalog.

Mässan hålls under hösten. Tveka inte på att höra av dig om ditt företag vill vara med!

Platsannonser och marknadsföring

Lägg upp en platsannons, ett förslag på examensarbete eller annonsera internship och traineetjänster. Vi erbjuder många alternativ, bland annat:

  • Här på vår webbsida.
  • Genom mailutskick till studenter, till utvalda grupper eller alla studenter.
  • TV-skärmar i välbesökta studentlokaler.
  • Affischer i välbesökta studentlokaler och på strategiskt placerade platser.
  • Annonsering via vår Facebook-sida med nästan 1000 gillamarkeringar.
  • Annonsering via sektionens Facebook grupp med över 1000 medlemmar.
  • Vår sektionstidning FinForm
  • Fysikteknologsektionens webbsida: www.ftek.se.

Muntligt föredrag

Vi erbjuder muntlig information för en eller flera klasser under föreläsningspauser. Under några minuter förmedlar vi ert budskap till en hel klass. Vid önskemål kan även flygblad delas ut.

Skapa samarbete

Vi planerar gärna ett långsiktigt samarbete med regelbunden kontakt. Vi skräddarsyr den lösning som passar er bäst.

För mer information eller prislista, kontakta oss via epost: farm@ftek.se.