Bli värd på Vetenskapsfestivalen i år!

vetenskapsfestivalen

Vill du vara involverad i en härlig folkfest i vetenskapens namn? Vill bidra till att få upp nyfikenheten för vetenskap hos unga, gamla och alla däremellan? Vill du ta din förundran för vetenskapens kraft och skönhet, och förmedla den till gemene man och kvinna?

Göteborgs Vetenskapsfestival i maj låter dig göra precis det. Här finns ett oerhört naturligt extrajobb för oss F-teknologer och även en stor chans att göra samhällsnytta och bidra till något gott. Med glädje informerar vi i FARM om möjligheten att vara värd eller handledare till Vetenskapsfestivalen 2014. Klicka här för att se annonsen som .pdf, eller gå in på http://vetenskapsfestivalen.se/om-festivalen/vardar/ och läs om värdskapet för att inspireras.

Maila din intresseanmälan med en kort presentation och CV till:
vetenskapsfestivalen@goteborg.com. Sök nu, sista datum är onsdag 19:e februari!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s