Summer Internship 2022, EY Consulting

Är du sugen på att testa livet som managementkonsult? Som managementkonsult på EY hjälper vi företag och organisationer att utveckla sin verksamhet, förbättra sin lönsamhet och genomgå stora transformationer. Sommaren 2022 erbjuder vi ett internship inom affärsområdet Consulting där du får chansen att känna på hur det är att vara en del av oss på EY och arbeta med spännande interna samt externa projekt tillsammans med några av de största och mest innovativa bolagen på marknaden. Internshipet innebär totalt åtta veckor på vårt kontor i Stockholm, där du få chansen att utmana din analytiska förmåga genom att delta i skarpa kundprojekt och får inblick i vad rollen som konsult hos EY innebär.

Välkommen med din ansökan på EY | Jobs and Careers (yello.co)!