Exjobbserbjudande från Tangiamo/Master’s Thesis opportunity from Tangiamo

Svenska:

Letar du efter ett exjobb så här i jultider? Företaget Tangiamo erbjuder just nu ett flertal olika projekt inom området multi-touch systems, specifikt hanterandet av flera olika användare på samma system. Detta involverar allt från att utveckla algoritmer, AI-utveckling, optimering och design av de elektroniska komponenterna i systemen.

Tangiamo har sina grunder i ett forskningsprojekt på Chalmers och är baserat i Göteborg, men är aktiva över hela världen.

Om detta låter intressant finns en närmare beskrivning här, och du kan själv besöka företagets hemsida på www.tangiamo.se.

English:

Looking for a Masters Thesis? Tangiamo is now offering several projects within the area of multi-touch systems, specifically regarding the handling of several users on the same system. This involves everything from developing algorithms, AI-development, optimisation and designing the electrical components in the systems.

Tangiamo has its roots in a research project from Chalmers, and the company is based in Gothenburg, but active all over the world.

If you’re interested you can find a more detailed description here, and you can visit them directly at www.tangiamo.se.