Stort intresse för branschkvällen

branschkväll_webmail

English below

Vi i FARM är jätteglada över det stora intresset som har visats för vår branschkväll Data Analytics & Optimization den 11:e december. I fredags passerade sista anmälningsdatum och därmed kan vi säga att vi har 69 nyfikna deltagare registrerade. Vårt första mål på 50 pers har vi alltså överskridit med råge. Som ni kanske har sett kommer branschkvällen att äga rum i PJ-salen i Signes i Fysikhuset och den är nu full. Enligt vår bedömning kommer vi få trängas lite men vad gör väl det. Efter de intressanta presentationerna rör vi oss vidare mot lite större utrymmen; vår sektionslokal Focus är stället där vi tillsammans intar mat med de gästande företagen. Vi ses den 11:e!

We are really glad to see the great interest in our Career evening Data Analytics & Optimization on the 11th of December. This friday the last date for sign up passed and hereby we can announce that we have accepted 69 curious participants. We managed to overcome our first goal of 50 people with a big margin. As you may know the Career evening will be held in the PJ lecture room at Signes in the Physics building and the space there will be filled. According to our estimations it might be a bit crowded but still, who cares. After the interesting presentations we move to larger halls – Focus – to eat dinner together. See you on the 11th.

Branschkväll_AnO_affisch_A3_ver1