Fredag 24/10 sista ansökningsdag till McKinseys strategihelg i Göteborg – missa inte!

HeaderDen 14-15 november anordnar McKinsey & Company sin årliga strategihelg i Göteborg. Det är en fantastisk möjlighet att se vad det kan innebära att jobba som managementkonsult på ett mycket framgångsrikt företag som gärna rekryterar F:are och TM:are. Under helgen får du möjlighet lära dig mer om hur man arbetar som managementkonsult, och samtidigt umgås med några av McKinseys konsulter under avslappnade former i en trevlig miljö strax utanför Göteborg.

Du som går F och TM årskurs 2-5 kan ansöka. För att ansöka ska du bifoga ett kort brev om dig själv och varför du vill träffa McKinsey, samt CV och betygsutdrag via www.mckinsey.com/strategihelgen2014 senast den 24 oktober (nu på fredag!).

Frågor? Kontakta Johanna Hovstadius: tel 08-700 54 90 eller email johanna_hovstadius@mckinsey.com

Strategihelg