Studiebesök hos Swerea den 7/10

Swerea

Swerea – Swedish Research är en koncern alldeles i framkanten av forskningen. Deras dotterbolag arbetar med allt från nanokristallina solceller och elbilar till korrosion i krävande miljöer och 3D-printing. De är i behov av kompetenta ingenjörer och 80% av deras forskande personal har en civilingenjörsutbildning eller högre (25% har doktorerat!). De är mycket intresserade av F- och TM-studenter och bjuder in oss till att besöka dem tisdag den 7:e oktober klockan 10.

Är du intresserad av att åka ut och besöka Swerea, se hur de jobbar och höra om hur vi som läst Teknisk fysik eller Teknisk matematik kan bidra i deras arbete? Kanske snacka om extrajobb eller framtidsplaner? Skicka då ett mail med namn, program samt inskrivningsår till farm.anmalan (at) gmail.com så kommer mer information efter att deadline gått ut. Deadline för anmälan är fredag 3:e oktober kl 12 på dagen.

Deras lokaler ligger i Mölndal och det tar ca. en halvtimma att ta sig dit. Vi åker ut tillsammans, begränsat antal platser på besöket så anmäl dig redan nu!