Nya studenter, välkomna till Fysikteknologsektionen!

Efter en lyckad föreningskväll tackar vi i FARM för oss. Vi välkomnar alla nya studenter på F och TM. Speciellt välkomnar vi våra nya gillare på Facebook. Ni som stoppade ert namn i lådan hos oss deltar som ni vet i utlottning av kurslitteratur till kursen Inledande matematisk analys som börjar måndag den 1 september. Detta för ett värde av 788 kronor (bok med tillhörande övningshäfte). Vinnaren presenteras i pausen på föreläsningen på måndag morgon (25 augusti) så se till att vara där.

Vi hoppas också att ni kommer på våra kommande arr under mottagningen. Härnäst är det Chalmeristmiddagen som gäller. Onsdagen den 27 augusti 18:01 får ni chansen att äta middag med alumner och höra dem berätta om det spännande livet efter examen på Chalmers.

FARM avslutar sitt deltagande i mottagningen genom att bjuda på brunch söndagen efter Nollkalaset (31 augusti 11:00). Kom och njut av god mat efter en hård festnatt. Ha en fantastisk mottagning och välkommen till Fysikteknologsektionen!