CERN-resa: Platser kvar till partikelaccelerator!

400px-Cern_Logo.svg_-300x300

Det finns ännu platser kvar och tid att anmäla sig till årets mest spännande och lärorika resa: CERN-resan! Ta chansen att besöka världens största partikelaccelerator, där man upptäckte Higgs-partikeln som ledde till Nobelpris!

Vi åker buss till Genève den 3:e juni och är tillbaka den 8:e juni. Vi kommer att på torsdagen få en guidad allmän rundtur av CERN, och på fredagen träffa forskare som får visa oss lite extra speciella saker och berätta om hur det är att arbeta där och vad det finns för möjligheter för oss. Resten av tiden är det fri lek i fantastiskt fina Genève. Vi kommer att bo på ett fräscht vandrarhem där det ingår frukost.

Allt det här kostar ynka 2000kr för sektionsmedlemmar, och 3000kr för icke-sektionsmedlemmar. Alla är välkomna att anmäla sig, sedan är sista betalningsdatum den 26:e maj, annars förlorar man sin plats.

För ytterligare information och för att anmäla dig, skriv ett mail till cernresa@gmail.com med namn, ålder och program, så får du tillbaka mer konkret info om resan, betalning och dylikt.