Graduate Physics Day 2014 – last day to sign up for free lunch!

Idag är sista anmälningsdag för att få gratis lunch under arrangemanget Graduate Physics Day 2014! Det är en onsdag (Lv3) full av upplysande föredrag om livet som doktorand och saker som hör därtill – relevanta mastersprogram, kopplingen till industrin och annat roligt. Om du någon gång har tänkt tanken på hur det skulle vara att doktorera ska du gå på detta!

Arrangemanget äger rum den 2:a april. Anmälan gäller bara för lunchen, under resten av dagen är studenter från alla årskurser varmt välkomna att delta och lyssna på föredragen eller mingla runt under lunchtimmarna, då det kommer vara en ”poster session” utanför Kollektorn i MC2.

Ett preliminärt program hittar du här, och anmälan för lunchen finns här. Doktorandsektionens hemsida har även mer information här.

Doktorandarr