Torsdag 27/2: Kvällsevent med McKinsey & Co.!

mckinsey

Den 27 februari kl 17:00 kommer McKinsey & Co. till Gustav Dahlén-salen för att träffa oss som går F och TM. McKinsey har många före detta F:are  i sin stab, några av dem ska berätta precis vad vi kan bidra med i konsultyrket och varför vi är intressanta för dem. De kommer att efter sitt föredrag i GD ordna lite härligt häng på Focus med mat och dryck. Man får tillfälle att i avslappnad miljö få ställa alla frågor om deras jobb, hur det är att ta sig vidare, och allt annat. Här kan du se affischen som sitter uppe kring Fysikhuset med McKinseys egna information om evenemanget.

För att vara med behöver du anmäla dig senast fredag den 21 februari på www.mckinsey.com/chalmersfysiker (extern anmälan, och TM är också välkomna såklart!). Det är först till kvarn och begränsat antal platser så anmäl dig nu! Missa inte detta gyllene tillfälle.