Exjobb med ”big data” hos Göteborgsföretaget Burt

burt

Vill du göra intelligens och kunskap av enorma mängder data? Har du ett intresse för statistik, komplexa problem och online-beteende?

Företaget Burt, som en f.d. F:are är med och driver, gör nämligen just det. Nu letar de efter två personer till ett riktigt coolt exjobb. Du kommer få samla in enorma mängder data (”big data”), bygga distribuerade system med moderna databaser (”NoSQL”) och analysera allt det i realtid (”real-time”).

Exjobbsbeskrivningen hittar du här, lycka till!

Do you want to create intelligence from enormous amounts of data? Do you have an interest in complex problems, statistics and online behaviour?

The company Burt, situated here in Gothenburg, does just that. They’re looking for two people for a master thesis work they’re offering. You’ll be collecting big data, building distributed systems with modern databases (”NoSQL”) and analysing this in real-time. Click here for a description, and good luck!