Scania – En unik start på karriären.

En unik start på karriären

En unik start på karriären.
Oavsett var i din utbildning du befinner dig kan Scania erbjuda dig en unik inblick i företaget. Världsledande produkter, ett globalt nätverk och fokus på ständiga förbättringar ger dig en plattform för resten av livet. Var vill du börja?

• Traineeprogrammet
• Produktionsingenjörsprogrammet
• Utvecklingsingenjörsprogrammet
• Examensarbete
• Sommarjobb
• Summer Internship Production

Läs mer och ansök på scania.com/karriar
27 januari – 16 februari (Trainee-, Produktionsingenjörs- och Utvecklingsingenjörsprogrammet)
7 januari – 16 februari (Summer Internship Production)
7 januari – 2 mars (Sommarjobb)

——————————————————————————————————— Karriärföretag 2014

Efter utförlig granskning av 300 bolag utser Jobtip och Din karriär årligen Sveriges 100 mest spännande företag att göra karriär på. Tack vare ett omfångsrikt erbjudande till nya och framtida medarbetare, innovativa anda och stora möjligheter till intern rörlighet, såväl lokalt som internationellt, kan Scania titulera sig ett Karriärföretag 2014.