F-ARb: Två studiebesök kommande veckorna!

Nu har vi alla fått lite mer kött på benen vad gäller den nya satsningen F-ARb. Tack till er som var med på infomötet i onsdags, roligt att se intresset!

Den närmsta tiden ska vi ha studiebesök hos ENWA Water Treatment (10:e oktober) och RUAG Space (15:e oktober). Tanken är att nyfikna F-studenter ska få en inblick i företagens verksamhet på plats, och kanske bli sugna på att ta sig an ett projekt som företagen förberett. Projekten kommer att vara lika ExpFys-kursen i upplägget. Ni som tycker det här låter helt förträffligt, anmäl er och håll ögonen på fliken F-ARb och särskilt Företag-sidan, där man kan se vilka företag vi har på gång och även datum för studiebesöken.

Har ni frågor är det bara att maila oss eller haffa oss i korridorerna runtom i skolan!