Exjobb på ÅF

För er som ännu inte bestämt er för ett exjobb eller tänker göra ert till hösten erbjuder ÅF ett exjobb inom Oljesystemsmodellering. Arbetet går ut på att utveckla en modell för oljesystemet i lastbilar, och ska kunna beskriva de viktigaste fysikaliska egenskaperna i systemet. Modellen ska också kunna hantera ändringar i geometrin och inställningar, och byggas på ett så lättförståeligt sätt som möjligt. Arbetet kommer i huvudsak göras med hjälp av programmet GT Suite.

ÅF är ett av Sveriges största konsultföretag och har resurser och nätverk som motsvarar deras storlek. De är också mycket intresserade av F/TM-teknologer,  så om det låter som något för dig är det bara att följa länken!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s