Chalmeristmiddagen 2014 – såhär hade vi det

Årets Chalmeristmiddag har ägt rum och vilken härlig kväll det blev. Möten mellan den nyaste generationen F:are och människor som gått vår utbildning tidigare och kommit ut på “andra sidan”. Vi fick uppleva god mat och dryck i kårrestaurangen, sång av Bob-spexet och också inspirerande tal som alla fyllde en med sektionsstolthet och glädje. Vi från FARM tackar alla inblandade och hoppas att alla nollan fick med sig minst ett eget minne från sittningen som kommer vara kvar hela Chalmerstiden. Vi hade supertrevligt och kommer minnas Chalmeristmiddagen 2014 med ett leende. Här är några bilder som säger mer än ord!

ToastarToastar + sittningNollebrickor sittningNian
Ljus

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s