CERN-resa: Platser kvar till partikelaccelerator!

400px-Cern_Logo.svg_-300x300

Det finns ännu platser kvar och tid att anmäla sig till årets mest spännande och lärorika resa: CERN-resan! Ta chansen att besöka världens största partikelaccelerator, där man upptäckte Higgs-partikeln som ledde till Nobelpris!

Vi åker buss till Genève den 3:e juni och är tillbaka den 8:e juni. Vi kommer att på torsdagen få en guidad allmän rundtur av CERN, och på fredagen träffa forskare som får visa oss lite extra speciella saker och berätta om hur det är att arbeta där och vad det finns för möjligheter för oss. Resten av tiden är det fri lek i fantastiskt fina Genève. Vi kommer att bo på ett fräscht vandrarhem där det ingår frukost.

Allt det här kostar ynka 2000kr för sektionsmedlemmar, och 3000kr för icke-sektionsmedlemmar. Alla är välkomna att anmäla sig, sedan är sista betalningsdatum den 26:e maj, annars förlorar man sin plats.

För ytterligare information och för att anmäla dig, skriv ett mail till cernresa@gmail.com med namn, ålder och program, så får du tillbaka mer konkret info om resan, betalning och dylikt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s