Bilder från McKinsey-kvällen

I torsdags hade vi McKinsey hos oss för en kväll. Det började med ett föredrag i Gustav Dahlén-salen där studenterna fick veta vilken betydelse kunskaperna från utbildningen har. De f.d. fysik-studenterna från McKinsey fick många frågor och föredraget hade lika gärna kunnat fortsätta längre om det inte vore för de varma pizzorna i Focus. Kvällen bjöd alltså på trevligt umgänge med McKinsey i sektionslokalen. Kvällen blev lyckad och vi i FARM ser detta som ett koncept att utveckla inför framtiden. Stort tack till McKinsey och alla medverkande.

McKinsey föredragMcKinsey focusMcKinsey focus 2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s