Torsdag 27/2: Kvällsevent med McKinsey & Co.!

mckinsey

Den 27 februari kl 17:00 kommer McKinsey & Co. till Gustav Dahlén-salen för att träffa oss som går F och TM. McKinsey har många före detta F:are  i sin stab, några av dem ska berätta precis vad vi kan bidra med i konsultyrket och varför vi är intressanta för dem. De kommer att efter sitt föredrag i GD ordna lite härligt häng på Focus med mat och dryck. Man får tillfälle att i avslappnad miljö få ställa alla frågor om deras jobb, hur det är att ta sig vidare, och allt annat. Här kan du se affischen som sitter uppe kring Fysikhuset med McKinseys egna information om evenemanget.

För att vara med behöver du anmäla dig senast fredag den 21 februari på www.mckinsey.com/chalmersfysiker (extern anmälan, och TM är också välkomna såklart!). Det är först till kvarn och begränsat antal platser så anmäl dig nu! Missa inte detta gyllene tillfälle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s