Pubhäng med oss i FARM på J.A. på tisdag

pubhangPå tisdag den 19/11 ska vi dra ihop lite pubhäng på J.A. Pripps pub nere i kårhuset. Temat är inledningsvis FARM och det kommande invalet, vilket gör detta till ett ypperligt tillfälle att komma med idéer, kritik eller allmänt intresse kring vår verksamhet. Vi tänkte sitta i avslappnad atmosfär och snacka lite om våra poster, spåna på idéer och se vad sektionsmedlemmarna vill ha och väntar sig av sin arbetsmarknadsgrupp. Det är trots allt för er som vi finns till! Kom också förbi om du vill ha gott sällskap och en legitim anledning att ta några timmar ledigt från plugget en tisdagkväll.

Själva invalet sker på sektionsmötet som är i läsvecka 5. Då ska alla poster i FARM fyllas – några vill bli omvalda och andra ska gå av och lämna sina platser till nya fräscha medlemmar. Tisdag är en jättebra möjlighet att ta reda på vad vårt arbete innebär egentligen och se om det är något för dig. Vi har under året haft en jättehärlig drivande gemenskap, och hoppas kunna välja in ett lika piggt gäng till nästa år. Välkomna!

PS. Här är länk till eventet på facebook, kika in och delta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s