Tack för F-dagen 2013!

F-dagen 2013
F-dagen 2013 är avklarad! Det blev en lyckad tillställning och nu har vi i FARM vind i seglen för framtida arrangemang. Vi hoppas att företagen kände att de fick värdefull exponering, och att studenterna känner att de lärt sig något på vår arbetsmarknadsmässa.

Stort tack till de närvarande företagen: Autoliv, BrainTek, CTK, Infotiv, Ringhals/Vattenfall, Rücker Nord, Spotify och Unionen. Tack också till masterprogrammen som var med och visade upp sig: Applied Physics, Wireless, Photonics & Space Engineering, Entrepreneurship & Business Design, Nuclear Engineering och Physics & Astronomy. Och icke att förglömma: tack till Fysikaliska Leksaker som varje år lyckas inspirera.

Vi vill till sist även tacka våra underbara företagsvärdar. Ni var enastående. Sedan till alla studenter som tog sig tiden att komma förbi och investera i sin och mässans framtid: bra jobbat! Nästkommande år kommer bara bli bättre.

Om ni har några synpunkter om mässan eller hur vi skulle kunna förbättra den, hör av dig till oss. Vi jobbar för er och behöver era åsikter!