F-ARb: Semcon bjuder in till studiebesök!

semcon_logo

Nu har vi ytterligare ett studiebesök på gång inom ramarna för F-ARb. Det är alltså högteknologiska företag i västregionen som vill visa upp sin verksamhet för F-teknologer i hopp om att väcka intresse för projekt som företaget tillhandahåller, som man får ägna sig åt parallellt med studierna. Jätteroligt!

Näst på tur är studiebesök till Semcon. De är ett internationellt teknikkonsultföretag inom ingenjörstjänster och produktinformation. Områden inkluderar fordon, energi, life science, industrisektorn och telekom. Läs mer om dem på deras hemsida.

Besöket kommer äga rum på förmiddagen den 8:e november klockan 9 på morgonen vilket innebär att vi samlas 0830. Är du intresserad, maila farm.anmalan(at)gmail.com med namn, program och årskurs, så hörs vi av.