F-ARb: Semcon bjuder in till studiebesök!

semcon_logo

Nu har vi ytterligare ett studiebesök på gång inom ramarna för F-ARb. Det är alltså högteknologiska företag i västregionen som vill visa upp sin verksamhet för F-teknologer i hopp om att väcka intresse för projekt som företaget tillhandahåller, som man får ägna sig åt parallellt med studierna. Jätteroligt!

Näst på tur är studiebesök till Semcon. De är ett internationellt teknikkonsultföretag inom ingenjörstjänster och produktinformation. Områden inkluderar fordon, energi, life science, industrisektorn och telekom. Läs mer om dem på deras hemsida.

Besöket kommer äga rum på förmiddagen den 8:e november klockan 9 på morgonen vilket innebär att vi samlas 0830. Är du intresserad, maila farm.anmalan(at)gmail.com med namn, program och årskurs, så hörs vi av.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s